Anderen over Romy

Romy communicatieadvies Ede GLD
Eppie Fokkema – wethouder gemeente Barneveld, voormalig directeur-bestuurder Atrivé:

“Ik heb veel met Romy samengewerkt. Allereerst heeft Romy voor mij een aantal events/congressen en seminars georganiseerd. Tot in de puntjes. Voor mij als bestuurder was dat gemakkelijk, omdat ik zeker weet dat zij aan alles denkt en ook mijn vaak wat losse ideeën omwerkt naar een opzet die uitdagend en bruikbaar is. Dat samen uitwerken, zonder dat ik me zorgen hoef te maken over alle regelzaken, dat is geweldig.
Romy Communicatie is tot het uiterste kritisch als je een mooie tekst heb bedacht en uitgewerkt. Zij neemt geen genoegen met een 8,0 in taal en opzet. Dat is erg vervelend voor mensen zoals ik, die goede teksten maken maar op een gegeven moment weer met de volgende klus bezig zijn. En toch heeft me dit veel geleerd, veel geholpen en nog beter… onze campagnes werden daardoor sterker.

Romy Communicatie heeft geholpen onze nieuwe koers uit te werken naar huisstijl, website, online strategie en alle uitingen naar relaties. Het is gelukt en het is mooi geworden. Ik ben er trots op.”

Kassandan van den Berg – Retrospekt 

“Romy heeft ons geholpen met de teksten voor onze website. Romy kreeg snel helder wat de essentie is van ons bureau, wat we wilden uitstralen en uitdragen. Van lange vage stukken tekst maakt Romy korte krachtige zinnen die precies weergeven wat eigenlijk de bedoeling was.”