Romy communicatieadvies Ede GLD
communicatieadvies serviceabonnement
Communicatiestrategie, communicatieplan of communicatiemiddelen nodig?

Ik adviseer over communicatie. Wat is uw doel, welke communicatiemiddelen kunnen hiervoor ingezet worden en hoe zorgt u dat u op het netvlies van uw relaties blijft, zijn vragen waarbij ik u ondersteun. Mijn handen steek ik ook graag uit de mouwen om voor u het gewenste communicatie-effect te realiseren. Van het opzetten van een nieuwe communicatiestrategie, de organisatie van een project, het uitvoeren van een compleet communicatieplan tot en met het daadwerkelijk ontwikkelen van de bijbehorende communicatiemiddelen. Ik regel het voor u.

Communicatieadvies
Communicatie moet bijdragen aan de doelen van uw organisatie: intern en extern, op de korte en op de langere termijn. Want juist strategisch communicatieadvies geeft de gewenste richting aan uw communicatie voor het behalen van succes: ’Wie benaderen we wanneer met welke middelen en met welke boodschap. Hoe profileren en positioneren we ons?’ Sluit uw communicatie aan bij uw strategie en organisatiedoelen? Ook op strategisch niveau denk ik graag met u mee.

Realisatie communicatieproject
U wilt een communicatieproject uitgevoerd hebben? Met Romy communicatie heeft u er geen omkijken naar. Ik zorg voor tijdige aanlevering en ik regel dat ieder doet wat hij ten behoeve van het project moet doen. Bij projecten kunt u bijvoorbeeld denken aan:

– realiseren website, huisstijl, nieuwsbrieven enzovoort
– organisatie van workshops, congressen, evenementen en prijsvragen
– ontwikkelen van communicatiemiddelen
– drukwerkcoördinatie
– realisatie adwordcampagne

Tekst- en webredactie
Redigeren is afstand nemen en inleven. Daar ben ik goed in. Ik lees, schrijf en redigeer met een frisse blik zowel teksten voor boeken, folders en dergelijke, als teksten voor uw website en nieuwsbrief. En natuurlijk zorg ik dat uw teksten goed vindbaar zijn voor zoekmachines (SEO)

Interim-management
Tijdelijke vervanging nodig of heerst er tijdelijk hoge werkdruk op uw communicatieafdeling? Romy communicatie is beschikbaar. Met al mijn ervaring kan ik ook als freelancer voor u:

  • een communicatieafdeling opzetten
  • communicatiebeleid opstellen
  • medewerkers in uw organisatie begeleiden en faciliteren in hun communicatie

Wat kan ik voor u doen?
Neemt u contact met mij op om uw communicatievraag te bespreken?